Terma & syarat

Selamat datang ke www.dapurmangkaak.com. Dengan mengunjungi laman web ini (termasuk membaca, menggunakan sebarang servis dan mempratikkan sebarang panduan) anda dengan automatiknya bersetuju dengan terma dan syarat yang dinyatakan di sini.

Terma dan syarat untuk menggunakan laman ini adalah seperti berikut.

1. Segala isi kandungan dalam laman web ini (page, post dan sebagainya) adalah untuk infomasi dan panduan asas sahaja. Pihak ithmm berhak untuk memperbaharui, menambah baik atau mengubah setiap kandungan dalam laman ini tanpa apa-apa notis.

2. Penggunaan sebarang servis, panduan, infomasi atau perisian yang dicadangkan dalam laman ini adalah atas risiko anda sendiri. Kami tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakkan, kerugian atau masalah yang terjadi. Oleh itu, pastikan anda mengkaji dengan lebih mendalam sebelum mengambil keputusan untuk menggunakannya.

3. Trademark, logo yang dipaparkan dalam laman ini adalah hak milik kami (dapurmangkaak.com) atau pihak ketiga. Anda adalah dilarang sama sekali untuk menggunakan sebarang bahan tersebut tanpa kebenaran bertulis daripada pemiliknya.

4. Semua kandungan, infomasi, tutorial, dan yang berkaitan dalam laman ini mempunyai copyright (hak milik dapurmangkaak.com). Anda adalah dilarang sama sekali untuk menyalin semula, mengubahsuai atau menjual.

5. Melalui laman web ini, anda boleh melawat laman web lain dengan mengikuti pautan ke laman web luar tersebut. Walaupun kami berusaha untuk menyediakan link hanya ke laman web yang berguna dan etika, kami tidak mempunyai kawalan ke atas kandungan laman web tersebut.

6. Pautan ke laman web lain mungkin tidak sama atau berbeza dengan kandungan yang terdapat pada laman web ini. Pemilik laman web dan kandungan boleh berubah tanpa sebarang notis dan boleh berlaku sebelum kami sempat untuk menghapuskan pautan yang mungkin telah rosak atau tidak berfungsi.

7. Diingatkan juga bahawa apabila anda meninggalkan laman web kami, laman web lain mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan terma di luar kawalan kami. Sila pastikan anda menyemak Dasar Privasi laman-laman ini dan juga “Syarat Perkhidmatan” mereka sebelum melibatkan diri dalam apa-apa perniagaan atau memuat naik apa-apa maklumat.